Eredményhirdetés

Kedves Pályázó!

Nagy érték, hogy Te is fontosnak tartod, hogy jót tegyél, hogy segíts és hogy jó cselekedeteiddel példát mutass másoknak. Köszönjük, hogy pályamunkáddal Te is megmutattad, hogy a pozitív cselekedetek miként okoznak boldogságot Neked, és miképp csalnak örömöt mások szívébe! Nagy érték ez a világ számára!

Óriási öröm volt számunkra, hogy Veled együtt több, mint 3.600 gyerek, óvodások, általános iskolások pályáztak a Tégy jót és legyél példakép! Országos Gyerekpályázatra.

Meg kell mondjuk, hogy annyi gyönyörű pályamunka érkezett be minden kategóriában, hogy a zsűrinek nem volt egyszerű dolga kiválasztani a legjobb pályamunkákat a sok-sok szép pályamunka közül. Végül sok-sok gondolkodást követően megszületett a döntés.

Minden pályamunkát nagyra értékelünk, így minden pályamunka legalább a „Jó” helyezést érte el. A zsűri emellett kategóriánként a legötletesebb, legelgondolkodtatóbb, vagy épp legszebben kivitelezett pályamunkáknak a „Legjobbak a jók között” helyezést ítélte oda.

Hogy a Te nagyszerű pályamunkád milyen helyezést ért el, azt megtudhatod, ha alább beírod a regisztrációs számodat és az e-mail címedet, amivel regisztráltál.

Köszönjük mégegyszer a részvételedet és várunk nagy szeretettel a 2024. június 22-i díjátadóra, hogy ünnepélyes keretek között a színpadon megtapsolhassunk és elismerhessünk Téged és munkádat oklevéllel, a „Legjobbak a jók között” helyezetteket pedig további ajándékkal is!