Díjátadó – Várunk szeretettel

REGISZTRÁCIÓ
az Add tovább a jót, amit Te is kaptál! Országos Kreatív Gyerekpályázat ünnepélyes díjátadójával és kiállítással egybekötött záróműsorára

 

Kedves Pályázók, Szülők, Pedagógusok!

Nagy örömünkre szolgál, hogy idén ismét megrendezhetjük gyerekpályázatunk ünnepélyes díjátadójával egybekötött záróműsorát, melyre szeretettel várunk téged, szüleidet és pedagógusaidat is.

Az alábbiakban megtalálhatod a díjátadóhoz kapcsolódó legfontosabb adatokat, valamint itt tudsz regisztrálni is a díjátadóra.

Helyszín


Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont 1097 Budapest Könyves Kálmán krt. 12-14.
3. Konferencia terem

Időpont


2023. június 24. szombat

Program


13:00-14:00 Érkezés, regisztráció, valamint játékos és kreatív gyerekprogramok, kiállítás

14:00 Pályázati díjátadó ünnepélyes megnyitója szórakoztató, táncos gyerekműsorral

14:30 – kb. 16:00 Díjátadás és a végén Tombola értékes ajándékokkal

További információk a helyszínről


A díjátadón maximum 1.000 főt tudunk vendégül látni annak befogadóképessége miatt. Ezért kérjük időben jelentkezz a díjátadóra, hogy együtt tudjunk ünnepelni és személyesen tudjuk átadni az ajándékaid.

Azonban ha regisztráltál, de úgy alakul idő közben, hogy mégsem tudnál eljönni, úgy kérlek jelezd azt nekünk e-mailben pályázati regisztráció számoddal együtt (palyazat@azutaboldogsaghoz.hu), hogy helyet tudjunk biztosítani olyan pályázóknak, aki a teltház esetén már nem tudtak regisztrálni a rendezvényre. Köszönjük szépen a segítségedet ehhez!

Fontos információk az alábbi regisztrációhoz


Pályamunkák regisztrációs számáról

A regisztráció során az egyik legfontosabb információ számunkra az a Regisztrációs szám, melyet a pályázatra történő regisztráció során minden pályázó megkapott. Ezért kérjük szépen ennek az adatnak pontos felüntetését a díjátadóra való regisztráció során az alábbi regisztrációs űrlapon. (Ez a Regisztrációs szám segít abban például, hogy egyértelműen azonosítsuk a pályázókat akár névazonosság esetén, illetve ez alapján tudjuk összeállítani a gyerekek névsorát, díjait, mely biztosítani fogja a díjátadó gördülékeny menetét.)

A fentiek miatt, abban az esetben, ha a pályázatra pedagógus regisztrált, például csoportos pályázatnál, akkor kérnénk szépen, hogy kérje el a pedagógustól a pályamunka regisztrációs számát, hogy fel tudja tüntetni itt számunkra, hogy megkönnyítse munkánkat és a díjátadó szervezését. Nagyon szépen köszönjük!

Adatvédelmi előírásokról

Ami még nagyon fontos, hogy az érvényben lévő adatvédelmi jogszabályoknak megfelelően fontos, hogy regisztrálni a díjátadóval egybekötött záróműsorra a szülő/gondviselő tud, miután a díjátadón fényképek, videók is fognak készülni és ehhez szükséges a szülők/gondviselők hozzájárulása. Abban az esetben is így kell eljárnunk, ha a pályázatra nem a szülő, hanem a pedagógus regisztrált például egy osztályt, csoportot. Természetesen mindettől függetlenül a díjátadóra a pályázó gyerekek érkezhetnek a pedagógussal csoportosan, akár szülők nélkül is. E kettő független egymástól.

Ha kérdésed lenne


Ha bármi kérdés merülne fel a díjátadóval egybekötött záróműsorral kapcsolatban, munkatársunk örömmel segít a következő telefonszámon: 06 70 7761917

 

Reméljük hamarosan találkozunk és együtt ünnepelhetjük meg a sok-sok szép alkotást!

További szép napot kívánunk minden kedves pályázónknak, szülőknek és pedagógusoknak!

Virágozz és Prosperálj Közhasznú Alapítvány csapata
Az út a boldogsághoz nemzetközi kampány magyarországi képviselője
Divatba hozzuk az értékeket! Divatba hozzuk az etikát!