Díjátadó – Várunk szeretettel

REGISZTRÁCIÓ
a Tégy jót és legyél példakép! Országos Kreatív Gyerekpályázat ünnepélyes díjátadójával és kiállítással egybekötött záróműsorára

 

Kedves Pályázók, Szülők, Pedagógusok!

Nagy örömünkre szolgál, hogy idén ismét megrendezhetjük gyerekpályázatunk ünnepélyes díjátadójával egybekötött záróműsorát, melyre szeretettel várunk téged, szüleidet és pedagógusaidat is.

Az alábbiakban megtalálhatod a díjátadóhoz kapcsolódó legfontosabb adatokat, valamint itt tudsz regisztrálni is a díjátadóra.

Helyszín


Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont 1097 Budapest Könyves Kálmán krt. 12-14.
3. Konferencia terem

Időpont


2024. június 22. szombat

Program


13:00-14:00 Érkezés, regisztráció, valamint játékos és kreatív gyerekprogramok, kiállítás

14:00 Pályázati díjátadó ünnepélyes megnyitója szórakoztató, táncos gyerekműsorral

14:30 – kb. 16:00 Díjátadás és a végén Tombola értékes ajándékokkal

További információk a helyszínről


A díjátadón maximum 1.000 főt tudunk vendégül látni annak befogadóképessége miatt. Ezért kérjük időben jelentkezz a díjátadóra, hogy együtt tudjunk ünnepelni és személyesen tudjuk átadni az ajándékaid.

Azonban ha regisztráltál, de úgy alakul idő közben, hogy mégsem tudnál eljönni, úgy kérlek jelezd azt nekünk e-mailben pályázati regisztráció számoddal együtt (palyazat@azutaboldogsaghoz.hu), hogy helyet tudjunk biztosítani olyan pályázóknak, aki a teltház esetén már nem tudtak regisztrálni a rendezvényre. Köszönjük szépen a segítségedet ehhez!

Fontos információk az alábbi regisztrációhoz


Pályamunkák regisztrációs számáról

A regisztráció során az egyik legfontosabb információ számunkra az a Regisztrációs szám, melyet a pályázatra történő regisztráció során minden pályázó megkapott. Ezért kérjük szépen ennek az adatnak pontos feltüntetését a díjátadóra való regisztráció során az alábbi regisztrációs űrlapon. (Ez a Regisztrációs szám segít abban például, hogy egyértelműen azonosítsuk a pályázókat akár névazonosság esetén, illetve ez alapján tudjuk összeállítani a gyerekek névsorát, díjait, mely biztosítani fogja a díjátadó gördülékeny menetét.)

A fentiek miatt, abban az esetben, ha a pályázatra pedagógus regisztrált, például csoportos pályázatnál, akkor kérnénk szépen, hogy kérje el a pedagógustól a pályamunka regisztrációs számát, hogy fel tudja tüntetni itt számunkra, hogy megkönnyítse munkánkat és a díjátadó szervezését. Nagyon szépen köszönjük!

Adatvédelmi előírásokról – Hozzájáruló nyilatkozat

A rendezvényen fénykép- és videofelvétel fog készülni, melyek felhasználásnak célja az Alapítvány tevékenységének, programjainak bemutatása, valamint ezen keresztül a társadalom figyelmének felhívása az alapvető erkölcsi értékek fontosságára, mint barátságosság, kedvesség, segítőkészség, példamutatás és még sorolhatnánk.

Ezért az adatvédelmi előírások miatt a rendezvényen való részvételhez szükség van a fénykép- és videofelvételhez való hozzájárulásra, gyerekek esetén a szülői hozzájárulásra.

A sikeres regisztrációról egy válasz e-mailt fogunk küldeni, melyben egy link segítségével le lehet tölteni a “Hozzájáruló nyilatkozat“ nyomtatványt és ki lehet tölteni. Ezt mindenkinek, aki részt vesz a pályázaton ki kell töltenie, illetve gyerekek esetén a gyerek szülőjének kellene kitöltenie ahhoz, hogy gyermekét fogadni tudjuk a díjátadón az adatvédelmi előírások miatt. Kérjük szépen ezért csoportos pályázóknál a pedagógusokat, hogy küldjék el azon szülőknek ezeket a nyomtatványokat, akiknek a gyerekei részt vennének majd az ünnepélyes díjátadón.

Kérjük abban is a közreműködésüket, hogy ezeket a kitöltött “Hozzájáruló nyilatkozatokat” minden résztvevő hozza magával, legyen az pályázó, szülő, pedagógus, vagy más kísérő.

Köszönjük szépen a közreműködést ebben!

Ha kérdésed lenne


Ha bármi kérdés merülne fel a díjátadóval egybekötött záróműsorral kapcsolatban, munkatársunk örömmel segít a következő telefonszámon: 06 70 7761917

 

Reméljük hamarosan találkozunk és együtt ünnepelhetjük meg a sok-sok szép alkotást!

További szép napot kívánunk minden kedves pályázónknak, szülőknek és pedagógusoknak!

Virágozz és Prosperálj Közhasznú Alapítvány csapata
Az út a boldogsághoz nemzetközi kampány magyarországi képviselője


Divatba hozzuk az értékeket! Divatba hozzuk az etikát!