Díjátadó – Megtelt, de feliratkozhatsz megüresedő helyekre

REGISZTRÁCIÓ
az Add tovább a jót, amit Te is kaptál! Országos Kreatív Gyerekpályázat ünnepélyes díjátadójával és kiállítással egybekötött záróműsorára

 

Kedves Pályázók, Szülők, Pedagógusok!

Sajnos az 1.000 fős terem megtelt.

Azonban minden évben előfordul olyan, hogy egy-egy regisztrált pályázó mégsem tud eljönni a díjátadóra és lemondja a részvételét.

Ezért itt lehetőséged van feliratkozni, hogy ilyen esetben értesítsünk róla, hogy ismét lettek szabad helyek. A szabad helyeket e regisztráció sorrendjében fogjuk tudni felajánlani az itt regisztrált pályázóknak. 

Az alábbiakban megtalálhatod a díjátadóhoz kapcsolódó legfontosabb adatokat, valamint itt tudsz regisztrálni, hogy értesítsünk, ha a díjátadóra helyek szabadulnak fel.

Helyszín


Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont 1097 Budapest Könyves Kálmán krt. 12-14.
3. Konferencia terem

Időpont


2023. június 24. szombat

Program


13:00-14:00 Érkezés, regisztráció, valamint játékos és kreatív gyerekprogramok, kiállítás

14:00 Pályázati díjátadó ünnepélyes megnyitója szórakoztató, táncos gyerekműsorral

14:30 – kb. 16:00 Díjátadás és a végén Tombola értékes ajándékokkal

További információk a helyszínről


A díjátadón maximum 1.000 főt tudunk vendégül látni annak befogadóképessége miatt. Ezért kérjük időben jelentkezz a díjátadóra, hogy együtt tudjunk ünnepelni és személyesen tudjuk átadni az ajándékaid.

Azonban ha regisztráltál, de úgy alakul idő közben, hogy mégsem tudnál eljönni, úgy kérlek jelezd azt nekünk e-mailben pályázati regisztráció számoddal együtt (palyazat@azutaboldogsaghoz.hu), hogy helyet tudjunk biztosítani olyan pályázóknak, aki a teltház esetén már nem tudtak regisztrálni a rendezvényre. Köszönjük szépen a segítségedet ehhez!

Fontos információk az alábbi regisztrációhoz


Pályamunkák regisztrációs számáról

A regisztráció során az egyik legfontosabb információ számunkra az a Regisztrációs szám, melyet a pályázatra történő regisztráció során minden pályázó megkapott. Ezért kérjük szépen ennek az adatnak pontos felüntetését a díjátadóra való regisztráció során az alábbi regisztrációs űrlapon. (Ez a Regisztrációs szám segít abban például, hogy egyértelműen azonosítsuk a pályázókat akár névazonosság esetén, illetve ez alapján tudjuk összeállítani a gyerekek névsorát, díjait, mely biztosítani fogja a díjátadó gördülékeny menetét.)

A fentiek miatt, abban az esetben, ha a pályázatra pedagógus regisztrált, például csoportos pályázatnál, akkor kérnénk szépen, hogy kérje el a pedagógustól a pályamunka regisztrációs számát, hogy fel tudja tüntetni itt számunkra, hogy megkönnyítse munkánkat és a díjátadó szervezését. Nagyon szépen köszönjük!

Adatvédelmi előírásokról

Ami még nagyon fontos, hogy az érvényben lévő adatvédelmi jogszabályoknak megfelelően fontos, hogy regisztrálni a díjátadóval egybekötött záróműsorra a szülő/gondviselő tud, miután a díjátadón fényképek, videók is fognak készülni és ehhez szükséges a szülők/gondviselők hozzájárulása. Abban az esetben is így kell eljárnunk, ha a pályázatra nem a szülő, hanem a pedagógus regisztrált például egy osztályt, csoportot. Természetesen mindettől függetlenül a díjátadóra a pályázó gyerekek érkezhetnek a pedagógussal csoportosan, akár szülők nélkül is. E kettő független egymástól.

Ha kérdésed lenne


Ha bármi kérdés merülne fel a díjátadóval egybekötött záróműsorral kapcsolatban, munkatársunk örömmel segít a következő telefonszámon: 06 70 7761917

 

Reméljük hamarosan találkozunk és együtt ünnepelhetjük meg a sok-sok szép alkotást!

További szép napot kívánunk minden kedves pályázónknak, szülőknek és pedagógusoknak!

Virágozz és Prosperálj Közhasznú Alapítvány csapata
Az út a boldogsághoz nemzetközi kampány magyarországi képviselője
Divatba hozzuk az értékeket! Divatba hozzuk az etikát!